Sfidare pe față! După ambiții și circ, jumătate din consilieri au părăsit sala fără ca președintele să anunțe finalul ședinței!

 

 

Mai este timp până la alegerile locale. Probabil, asta își spun consilierii care votează din ambiție, care nu se prezintă la ședințe, sau care părăsesc sala înainte ca punctele de pe ordinea de zi să fie epuizate.

Ne luați drept fraieri, pe noi, toți brăilenii care v-am mandatat să ne reprezentați interesele. Noi cei care în campanie am ”pus botul” la vrăjeala voastră ieftină, ca apoi să mergeți în ședințe și să ne faceți de râs.

Înainte să vă ridicați din scaun, fie pentru a lua cuvântul, ori pentru a pleca din toiul ședinței, amintiți-vă că noi, fraierii, la care o să veniți în douăzeci – douăzeci, v-am ales ca să votați la rândul vostru pentru brăileni! DA, și pentru brăilenii care nu v-au votat doamna Carmen Bănică! Și pe ei îi repezentați! Nu sunteți în Consiliul Județean doar pentru psd-iști!

Ca să vă lămuriți de bunele intenții ale consilierului județean PSD Carmen Bănică, aceasta a hotărât să se abțină la două proiecte de interes, care vizau infrastructura județeană, din simplul fapt că UAT-urile respective sunt conduse de liberali. Întrebată de colegii consilieri despre acest vot nefiresc, care afectează în primul rând locuitorii județului, vizibil sictirită și gesticulând, Carmen Bănică a răspuns: ”Și dumneavoastră la fel ați votat, altădată!”.

 

 

Liberalii, pe bună dreptate i-au atras atenția președintelui CJ de lipsa de respect de care dau dovadă unii consilieri, atunci când se șușotesc în timpul ședinței, iau cuvântul fără a fi desemnați, sau mai nou, se ridică și pleacă efectiv.

 

 

Astăzi însă, mai mult ca oricând, la punctul DIVERSE, în timp ce se discutau problemele din Spitalul Județean, o mână de consilieri social-democrați, alături de consilierul PND, Simona Draghincescu, s-au ridicat și au plecat, înainte ca președintele să declare închisă ședința. Un gest de aroganță și sfidare, atât față de președinte, de instituția Consiliului Județean cât și, în special, față de brăilenii care i-au ales.