Tabarac: ”Chiar nimănui nu-i pasă de faptul că brăilenii așteaptă și câte o oră în stație?”

 

 

Consilierul local liberal, Adrian Tabarac, a atras atenția în cadrul ședinței CLM asupra faptului că, deși unele trasee ale autobuzelor s-au îmbogățit cu stații noi, durata acestora a rămas neschimbată. Graficul de pe hârtie însă, nu corespunde niciodată cu cel de pe teren, iar călătorii știu cel mai bine câte zeci de minute așteaptă în stații.

”Starea critică a parcului auto de la Braicar a făcut obiectul nenumăratelor sesizări PNL Brăila, care a semnalat pericolul pentru traficul și călătorii brăileni. Devine imperativă rezolvarea situației de la Braicar. În ultima vreme din ce în ce mai multe voci curajoase din interiorul societății confirmă problematica semnalată de noi! Domnul Săndulescu, însă, refuză să își asume orice responsabilitate, inlcusiv pentru întârzierile mașinilor și programul de transport. Domnul director deleagă responsabilitatea managerială prin faptul că CLM-ul aporbă aceste programe de transport, însă calitatea serviciilor intră în sarcina Braicar. Chiar nimănui nu-i pasă de faptul că brăilenii așteaptă și câte o oră în stație?”, a întrebat consilierul liberal Adrian Tabarac.

 

 

Răspunsul directorului Braicar a fost unul caracteristic unui cetățean care nu a folosit de ani buni transportul în comun: Graficul se respectă!”.