Noul regulament privind condițiile, criteriile și procedura de finanțare a programelor sportive

 

 

Consilierul PND, Simona Drăghincescu, care este și președintele comisiei de evaluare a proiectelor pentru finanțarea programelor sportive, a propus un amendament la acest regulament, referitor la situațiile juridice ale unor asociații sportive care accesează astfel de proiecte, în speță cele care se află în situații de insolvență.

Prin amendamentul propus și aprobat în unanimitate de consilierii județeni, administratorul judiciar va garanta în scris, odată cu depunerea programului, cât și la decontare, că programul sportiv aprobat de plenul Consiliului Județean, împreună cu sumele aferente, va fi respectat conform cererii depuse, iar cheltuielile programului vor fi vizate de administratorul judiciar.

Acestă modificare vizează, la acest moment, clubul de fotbal Dacia Unirea Brăila. Amendamentul Simonei Drăghincescu a fost aprobat în unanimitate.

 

 

 

De menționat este faptul că singurul ONG care a depus un proiect corect, și care va primi și finanțare din partea Consiliului Județean, este Sport Plus Brăila.