Primarul vrea dezbatere publică pe tema amenajării zonelor din jurul blocurilor

 

 

Din septembrie, brăilenii pot alege modalitatea prin care vor să-și înfrumusețeze spațiile verzi din jurul blocurilor

Edilul spune că nu vrea să ajungă în situația în care Primăria să le impună locatarilor ce model de amenajări exterioare să adopte în jurul blocurilor în care locuiesc. Acesta este și motivul care stă la baza organizării unei dezbateri publice, care are ca scop găsirea unei soluții comune, și eventual a unei reglementări unitare.

 

 

Vom lansa în dezbatere publică, în luna septembrie, pentru consultarea cetățenilor, un regulament privind amenajarea zonelor din jurul blocurilor. Nu vreau să fie o decizie prin care primarul impune ce anume să se realizeze în zona blocurilor. Eu consider că brăilenii, împreună cu primarul și administrația locală, pot stabili împreună, modul în care dorim să arate spațiile din jurul blocurilor. Eu am făcut o primă propunere(...) și am spus că pentru a oferi un aspect urbanistic elegant, frumos(...) putem să asigurăm o reglementare unitară în domeniu”, a declarat primarul Marian Dragomir.

Edilul a oferit și câteva sugestii cu privire la cum ar trebui să arate grădinile care înconjoară blocurile din cartierele Brăilei.