INCREDIBIL! Povestea ”EVALUĂRILOR” de la APT! Din comisie au făcut parte angajați de la piață!

 

 

 

Situații incredibile ies la iveală după ședința Consiliului Local Municipal, unde directorul APT, Meluța Drăguț a declarat că unul dintre șoferii EVALUAȚI de dânsa a picat examenul, unul dintre motive fiind că acesta nu ajunge la pedale.

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, liderii Partidului Național liberal au expilicat în ce a constat evaluarea realizată de directorul APT.

Nu poți să dai o testare, conform legislației românești, pentru aptitudinile unui șofer, decât dacă ești organ de Poliție. Deci Poliția testează, ți-a dat permisul, în momentul în care ți-a dat permisul respectiv poți să conduci orice mașină pentru care ai categoria.

Doamna director a organizat o comisie formată din angajații de la piață, a stabilit un traseu pe care urmau să-l parcurgă toți șoferii și un timp de parcurgere a traseului respectiv. Trebuiau să facă două parcări, să meargă cu spatele, să facă un viraj. A fost o chestie de genul ăsta într-o parcare, timp în care cineva i-a cronometrat.

La sfârșit, când s-a închis cronometrul a spus că cine a avut cel mai bun timp rămâne, cine a avut cel mai slab timp, pleacă(...)”, a declarat președinteșe Partidului Național Liberal, Alexandru Dănăilă.