Primarul Dragomir: ”Adresa DSP Galați nu poate fi pusă în practică sau acceptată!” Brăila rămâne în siguranță!

 

 

Propunerea DSP Galați a fost respinsă! Decidenții din administrația locală au hotărât că mutarea pacienților internați în spitalele din Brăila nu se poate realiza.

Totodată, edilii, parlamentarii dar și personalități politice locale și-au manifestat dezacordul pentru a transforma Brăila într-un centru pentru tratarea COVID-19.

La ședinta de azi s-a stabilit că nu poate fi acceptată propunerea DSP Galați deoarece mutarea celor peste 1.500 de pacienți internați, din Brăila (fără COVID 19), unii dintre ei netrasportabili, nu este posibilă tehnic, va întarzia foarte mult orice altă intervenție și va încuraja circulația aparținătorilor între Brăila și Galați într-o perioadă în care "se rocomanda" să circulăm cât mai puțin.

Apreciez profesionalismul medicilor și conducătorilor spitalelor din Brăila care au susținut cu argumente în unanimitate respingerea propunerii de la DSP Galați: dr, Gavrilescu Andrea, dr. Neacșu Alina, dr. Boboc Virginia, dr. Rîșnoveanu Delia, ec. Sîmpetru Ștefan, ec. Crita Bogdan.

Apreciez faptul că dr, Ciochină Gabriel, Director DSP Brăila și jr. Boboc Cătălin - Prefect au participat la discuții împreună cu Iulian Chiriac - Președinte CJ Brăila și subsemnatul, și de comun acord am stabilit că adresa DSP Galați nu poate fi pusă în practică sau acceptată”, a declarat primarul Marian Dragomir.