După Șoseaua Focșani, urmează Calea Galați! Luna aceasta încep lucrările!

 

 

Se toarnă asfalt pe Șoseaua Focșani! Traficul este restricționat, iar locuitorii din zonă își văd visul împlinit. Deocamdată, s-a turnat primul strat de asfalt doar pe segmentul dintre străzile Comuna din Paris şi Octav Băncilă. Constructorul a finalizat aici 630 metri de infrastructura, s-au schimbat bordurile, s-au amenajat trotuarele, iar spaţiile verzi au fost încadrate între borduri. Primarul Municipiului Brăila a declarat că se vor planta tei pe ambele trotuare.

Până la sfârșitul lunii, edilul a declarat că vor începe lucrările pe primul tronson la Calea Galați. Licitația a fost caștigată de o firmă care promite să ducă proiectul la bun sfârșit.

Lucrările vor fi executate de noul constructor, care a câștigat licitația. În paralel, Primaria Municipiului Brăila va continua judecata cu acel constructor, care a părăsit amplasamentul, pentru solicitarea acelor despăgubiri foarte mari, pe care noi le-am cerut, ca urmare a faptului că dânsul nu a mai executat contractul, pe care îl câștigase la licitație publica. Lucrările vor consta în realizarea unui covor asfaltic și a unui strat de fundare pe o suprafață de aproximativ 30% din suprafața străzii Calea Galați, acolo unde fundația a cedat”, a declarat primarul Marian Dragomir.