Secretarii de stat au avut discursuri diferite la alegeri! Unul realist și echilibrat, altul rupt din filme

 

 

În timp ce Adrian Rîndunică a vorbit despre Legea pensiilor, despre demersurile ralizate în teritoriu și motorul din spatele organizației, pe care îl reprezintă tinerii social-democrați, Carmelia Bălănică ne spunea că ”Brăila este un oraș PSD-ist și așa ar trebu să fie întreaga țară!”.

Aerul de capitală se pare că a schimbat-o total pe Bălănică, ba mai mult, i-a afectat intonația și chiar timbrul vocal. ”Secretara” de stat, cu ambiții de europarlamentar a vorbit foarte puțin de Brăila, pentru că nu-i așa, doar Brăila nu poate să o ducă pe culmile Parlamentului European.

De partea celaltă, președintele Organizației de Tineret a PSD Brăila, secretar de stat în Ministerul Muncii, le-a demonstrat participanților că poate să vorbească și fără să aibă o foaie de hârtie în față, care de cele mai multe ori ajunge să fie scrisă de alte persoane.

În final, PSD demonstrază încă o dată că alege, să introducă și să susțină în curse electorale, oameni mai puțin valoroși, în ciuda faptului că au de unde să aleagă!