Tudose dă un mesaj clar pentru PSD: ”Ideea că PSD sau ALDE ține un Congres, stabilește că de la ei cel mai bun este Viorica Dăncilă sau Călin Popescu Tăriceanu și noi să susținem așa ceva, uitați-o!”

 

 

Fostul premier Mihai Tudose, actual europarlamentar, a declarat că ProRomânia nu va susține niciodată un candidat ales de PSD sau ALDE , în cursa pentru Cotroceni, așa cum se vorbește prin grupurile social-democrate. Mai mult, Tudose a precizat că decizia partidului ProRomânia va fi luată în luna august, după ce vor avea loc și discuțiile interne pe această temă.

Eu vă anunț că nu este nicio discuție în partid pentru că președintele partidului, Victor Ponta, este plecat din țară, iar discuțiile pe această temă vor începe în luna august. Până atunci, sunt păreri personale ca reacții la diverse declarații ale altor actori politici, că am văzut și eu că toată lumea speră și se comportă ca și cum ar avea susținerea totală a românilor, și PSD…Din ce am văzut.

Noi, ProRomânia, putem să avem un candidat foarte bun, care ar putea fi susținut de ALDE și de PSD. Sau putem să găsim, toată partea stângă, un candidat care să nu fie nici de la ALDE, PSD sau ProRomânia, ci să fie o personalitate de stânga care să fie susținută de toți.

Ideea că PSD sau ALDE ține un Congres, stabilește că de la ei cel mai bun este Viorica Dăncilă sau Călin Popescu Tăriceanu și noi să susținem așa ceva, uitați-o!

Ceea ce a lansat Victor Ponta pe piață a fost să găsim pe cineva care chiar să se ducă la Cotroceni. Hai să găsim pe cineva. Nu stabiliți voi pe cine și noi îl susținem. Nu merge așa”, a declarat fostul premier Mihai Tudose, pentru PSnews.ro.