PNL Brăila a început campania, în forță!

 

 

Campania electorală pentru alegerile prezidențiale a început oficial sâmbătă, atunci când, încă de dimineață, candidații înscriși pentru scrutinul din noiembrie și liderii din partide au transmis pe Facebook o serie de mesaje prin care au marcat debutul cursei electorale.

La Brăila, liberalii s-au mobilizat în fiecare zi, mergând și discutând cu cetățenii, atât despre problemele locale, cu care se confruntă, dar prezentând totodată și mesajele președintelui Klaus Iohannis.

Președintele Organizației Municipale a PNL Brăila, Adrian Tabarac spune că majoritatea, brăilenilor cu care a interacționat, îi felicită pentru moțiunea de cenzură și implicit pentru căderea Guvernului Dăncilă.

Este un prim semn că Brăila nu mai este un oraș roșu, un oraș PSD-ist. Cetățenii ne felicită și ne încurajează să producem mai departe schimbările de care această țară are nevoie. Am încredere că primul ministru, desemnat de președintele Klaus Iohannis, va construi un Guvern format din oameni profesioniști, care să gestioneze politica atât la nivel economic, dar și administrativ, astfel încât România să revină la normalitate.

Chiar dacă existau semnale încă de la alegerile europarlamentare, în ceea ce privește dorința de schimbare a românilor, acum, vorbind cu fiecare brăilean în parte, ne-am dat seama cât de mare a fost impactul moțiunii de cenzură, la nivelul oamenilor de rând, care au resimțit în ultimii doi ani creșterea prețurilor și a inflației la un nivel foarte mare.

Sunt încrezător în fatul că Partidul Național Liberal Brăila își va îndeplini misiunea în această campanie, iar mesajele președintelui tării, Klaus Iohannis, se vor concretiza într-un scor foarte bun, cu o prezență neașteptată la urne”, a declarat președintele PNL, Adrian Tabarac.