Liderul tineretului liberal, deputatul Mara Mareș, a fost în vizită de lucru la Brăila, în cadrul ședinței regionale de Sud-Est!

 

 

La sfârșitul săptămânii trecute, Brăila a fost gazda ședinței regionale de Sud-Est a tinerilor liberali. La ședință, a participat președintele Tineretului Național Liberal, deputatul Mara Mareș, cu care tinerii liberali au discutat strategiile de abordare a campaniilor din 2020.

Alături de tinerii liberali din regiunea Sud-Est au mai fost și președintele PNL Brăila, consilierul județean Alexandru Dănăilă, președintele organizației municipale Brăila a PNL și fost lider al tineretului liberal, consilierul municipal Adrian Tabarac, și președintele PNL Galați, senatorul George Stângă.

Tinerii au discutat despre planurile anului 2020, axându-se pe primul trimestru al acestui an. Aceștia au făcut schimb de opinii cu privire la strategiile de campanie locală cât și națională și au stabilit prioritățile agendei TNL în anul care doar ce a început” a declarat Daniela Pascale, președintele TNL Brăila.