Brăilenii, fără datorii la apă, îndemnați să-și caute dreptatea în instanță!

 

 

CUP Dunărea a limitat accesul la apă în mai multe locații din Brăila, unde s-au înregistrat datorii foarte mari. Liberalii atrag atenția asupra faptului că numărul locațiilor va crește considerabil după campania electorală. Din declarațiile președintelui PNL, Alexandru Dănăilă, se pare că motivele, care stau la baza acestor decizii drastice, sunt legate de indicatorii de performanță pe care trebuie să-i îndeplinească managerul companiei.

 

 

Înainte de Paşte, în zona Vidin, la blocul 17, cei de la CUP Dunărea au oprit furnizarea apei. Am văzut că săptămâna asta au oprit apa la un bloc din cartierul Viziru, în spatele complexului Pistruiatu. Din informaţiile pe care le avem de la unii angajaţi ai CUP Dunărea, după campania electorală se pregătesc să oprească apa în mai multe blocuri din oraş. Nu o fac acum din singurul motiv că este campanie electorală. Această problemă survine ca urmare a proastei administrări pe care o are această societate. Domnul Mangiurea nu-şi îndeplineşte indicatorii de perfomanţă şi atunci s-a gândit să oprească apa. Neîndeplinindu-şi indicatorii de performanţă, nu-şi mai ia prime, salarii”, a declarat președintele PNL, Alexandru Dănăilă.

Liberalul consideră că cetățenii, care au de suferit de pe urma acestor abuzuri, ar trebui să-l acționeze în instanță direct pe managerul CUP Dunărea, Silviu Mangiurea.