Familia Constantin are nevoie de ajutorul nostru! Un copil, de numai 2 ani, a rămas peste noapte fără acoperiș deasupra capului!

 

 

 

Un incendiu puternic a făcut scrum toată agoniseala familiei Constantin, din localitatea Lacu Sărat. Tânăra familie, cu un copil de numai 2 ani, a privit neputincioasă cum flăcările au cuprins, pe rând, toate încăperile din casa pe care cu greu au reușit să o ridice.

Tinerii au rămas acum cu un credit pe 30 de ani la o locuință care nu se mai poate numi cămin. Valoarea pagubelor este de aproximativ 175.000 lei, care include și bunurile din cele 3 camere care au ars, Asiguratorul însă spune că nu poate desbăgubi decât valoarea acoperișului, a ușilor și ferestrelor.

Familia Constantin a găsit refugiu momentan la părinți, în Brăila, însă își doresc în continuare să poată să refacă locuința pentru care plătesc bani grei lunar, la bancă.

Cei care doresc și au posibilitatea să ajute tânăra familie să-și refacă căminul îi pot contacta pe soții Constantin la numărul de telefon 0744.167.138. Cei care doresc să doneze din puținul lor o pot face în contul RO58INGB0000999908620160 Constantin Florin.