Comunicat de Presă – Măsuri dispuse de AJOFM pentru prevenirea răspândirii virusului

Având în vedere necesitatea prevenirii răspândirii coronavirusului (COVID 19), Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Brăila informează cetăţenii judeţului Brăila cu privire la măsurile întreprinse, pentru minimizarea  riscului de contaminare cu SARS-CoV-2.

1. Menținerea următoarelor tipuri de servicii:
  • Depunerea, respectiv ridicarea de documente la / de la sediul instituției.
  • Acordarea vizei lunare pentru șomerii indemnizați.
  • Alte situaţii excepţionale, urgenţe.
  1. Asigurarea unui aflux controlat al publicului în spațiile închise ale instituției

Pentru a evita deplasarea la sediul instituției / punctelor de lucru din teritoriu  recomandăm clienţilor noştri să:

• Utilizeze sistemul electronic: e-mail (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) și fax (0239/611386, 0239/611519).
  • Efectueze transmiterea de documente în regim de scrisoare recomandată cu confirmare de primire (când se impune depunerea unor documente originale) sau prin poșta electronică la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
  • Transmită locurile de munca vacante, precum şi comunicările privind ocuparea acestora, în termenele prevăzute de lege, la fax 0239/611519 sau la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
  • Acceseze locurile de muncă disponibile la adresa https://www.anofm.ro/- Secţiunea persoane fizice.

Alte informații specifice domeniului nostru de activitate se pot obține la nr. de telefon 0239/611386 sau e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Recomandăm publicului să evite deplasările care nu sunt obligatorii.