În plină criză, managerul Spitalului Județean este în CONCEDIU de studii, în Serbia!

 

 

Coronavirus, la Brăila, o găsește pe Delia Râșnoveanu, managerul Spitalului Județean, în concediu de studii, peste hotare. Există șanse reale ca la întoarcere, Râșnoveanu să fie nevoită să petreacă 14 zile în carantină.

În condițiile în care toată țara este antrenată în măsuri de prevenire și gestionare eficientă a virusului, spitalul din Brăila riscă să rămână fără manager, exact pe perioada crizei.

Managerul Spitalului Județean de Urgență Brăila este, de ieri, în concediu de odihna, în afara țării. Doamna Râșnoveanu nu doar că este manager, ci și medic epidemiolog. În județul Brăila mai avem un singur medic epidemiolog. Îi cer public domnului Francisk Iulian Chiriac, președintele Consiliului Județean, să o recheme de îndată pe doamna Delia Râșnoveanu”, spune prefectul județului Brăila.

Acum, cunoscând capacitățile și activitatea depusă de Râșnoveanu, pentru buna gestionare a Spitalului Județean, pierderea nu este deloc mare. Dimpotrivă, sursele noastre medicale spun că activitatea în spital se desfășoară la fel de bine și fără managerul instituției.