A.Ionita: “Dar chiar au fost penibili! Sa ceri o ambulanta in fiecare comuna, cand tu nu ai ambulante in marile orase!”

 

 

 

Deputatul PNL, Antoneta Ionita s-a declarat dezamagita, in cadrul ultimei conferinte de presa, de faptul ca nu s-au respectat promisiunile programului de guvernare. Ionita a atras atentia asupra faptului ca nici macar la nivel de resedinta de judet nu exista un parc auto, care sa satisfaca 100% nevoile medicale ale cetatenilor.

“La Braila, stiti foarte bine situatia parcului de abmulante este dezastruoasa. In urma cu o luna am adresat o intrebare catre doamna ministru al Sanatatii, raspunsul l-am primit zilele acestea. Din acel program de guvernare in care se promitea o ambulanta in fiecare comuna, pot sa va spun ca mai avem foarte mult de asteptat. In toata tara, nu vorbesc aici numai de Braila. Situatia ambulantelor cred ca o sa fie readusa in discutie in urmatorul lor program de guvernare, dar chiar au fost penibili. Sa ceri o ambulanta in fiecare comuna, cand tu nu ai ambulante in marile orase, in municipiile resedinta de judet”, a atras atentia deputatul liberal Antoneta Ionita.

Raspunsul primit din partea ministerului nu a fost pe placul deputatului liberal, Ionita acuzand faptul ca sistemul sanitar mai are cale lunga de strabatut, pana va reveni cel putin la linia de plutire.