Prețurile la energia termică au scos tulcenii din casă! Scandările de genul: ”Jos primarul! Ieşi afară javra ordinară!” au rămas, deocamdată, fără ecou!

 

 

Azi la ora 12.00, în jur de 300-400 de tulceni, au protestat în fata Primăriei municipiului împotriva preţurilor crescute la energia termică. Revoltaţi pe iniţiatorul proiectului de Hotărâre, nimeni altul decât primarul Constantin Hogea, tulcenii prezenţi, mai mult de jumătate dintre ei pensionari cu venituri mici, au scandat lozinci împotriva primarului, cerându-i să iasă la discuţii, pentru îndreptarea situaţiei. Hogea, aşa cum era de aşteptat, nu a fost prezent la primărie, fiind în timpul său liber…chiar dacă mişcarea de protest a fost anunţată de câteva zile în presa locală şi pe facebook. Prin absența sa a arătat încă o dată cât îi pasă de tulceni și de problemele lor!

 

 

Oamenii ne-au arătat cupoane de pensii şi facturi şi în multe dintre situaţii, facturile la căldură se apropiau de 70-80% din pensia lor. Cu toate că are un aparat stufos în subordine, începând de la consilierii personali şi până la şefi de direcţii şi servicii, primarul “Hoţea”, aşa cum au scandat protestatarii, a trimis la locul protestului, doar doi poliţişti locali, care au încercat să discute cu oamenii, dar au fost la rându-le huiduiţi, cu toate că nu aveau nici o vină!

Mai multe detalii pe Tulceanoastră.ro