Antrenor VOLUNTAR, cu sportivi pe podium international, la Praga!

Jurnalul de Braila trage un semnal de alarma catre administratia locala si oamenii de afaceri braileni, care ar trebui sa-i sprijine pe cei care fac performanta si aduc rezultate in numele orasului nostru

 

Sectia de sambo a Clubului Sportiv Municipal Braila a bifat in weekend-ul trecut primul succes international, dupa ce Teodora Naidin a urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere, la categoria 56 kg, la Campionatul European de Sambo, care a avut loc saptamana trecuta, la Praga.

Naidin a stat in primul tur, apoi, in turul al doilea a invins-o pe Yanitsa Petkova din Bulgaria. Braileanca pregatita de antrenoarea Carmen Constantin a avut o evolutie foarte buna in lupta pentru medalia de bronz si a castigat meciul cu Emilja Kairyte din Lituania. Este prima medalie internationala a sectiei de sambo de la CSM Braila, dupa doar cinci ani de la infiintare.

La catgoria 60 kg Catalina Varvaruc a castigat primul meci pe care l-a disputat in compania Stelei Parcalab din Republica Moldova, insa in turul al doilea a fost invinsa de Elizaveta Syshchikova din Rusia. In meciul pentru medalia de bronz braileanca a fost invinsa de Viktoria Balzhik din Ucraina si s-a clasat pe locul al cincilea.

“Sunt foarte multumita de rezultatele celor doua sportive, ele vin dupa o munca imensa depusa la antrenamente, dar trebuie sa mentionez faptul ca eu sunt antrenor voluntar de cinci ani de zile la sambo, adica am antrenat gratis. Bronzul reprezinta o premiera pentru sectia de sambo de la CSM Braila si sper ca de la anul numarul medaliilor sa fie mai mare atat in competitiile nationale cat si in cele internationale”, a declarat antrenoarea Carmen Constantin.