Interul stâng de la CSM București, Claudia Constantinescu, a semnat cu HC Dunărea

 

 

Conducerea HC Dunarea Brăila a parafat un nou transfer pentru acest sezon competițional. Interul stâng de la CSM București, Claudia Constantinescu, a semnat cu echipa noastră și va fi aptă pentru jocul de sâmbătă cu SCM Craiova.

În vârsta de 25 de ani, Claudia a început să joace handbal în anul 2007, la Liceul Teoretic din Balș. În 2008, ea s-a legitimat la CSS Caracal, sub îndrumarea antrenorilor Larisa și Adrian Olteanu. Constantinescu a jucat la Caracal până în 2013 și a obținut doua titluri naționale, la Junioare II si III. A fost desemnată cel mai bun inter și cel mai bun centru, iar în 2013 a fost golghetera Campionatului Național de Junioare I. În vara anului 2013, Claudia Constantinescu s-a transferat la clubul HC Zalau, acolo unde antrenorul Gheorghe Tadici a format-o ca jucătoare, fiind principala marcatoare a echipei, aceasta obținând cu echipa din Salaj și medalia de bronz în campionat.

La începutul anului 2019 Claudia s-a transferat la CSM București, echipa cu care a câștigat medalia de argint în campionat, Cupa României și Super Cupa din acest an, având de asemenea prezențe, cu echipa din capitală, în Liga Campionilor.

Claudia a fost componentă a loturilor naționale de Junioare și Tineret.

Mă bucur că am ajuns la un acord cu cei din conducerea HC Dunărea Brăila. Doresc să le mulțumesc celor de al CSM București pentru sprijinul acordat, pentru perioada petrecută în cadrul clubului, și pentru că mi-au dat șansa să îmi continui activitatea profesională în cadrul noului club, HC Dunărea Brăila. Cu siguranță mă voi integra repede, îmi doresc să joc la capacitate maximă și să îmi aduc aportul la clasarea echipei pe un loc fruntaș. Aștept să cunosc publicul brăilean și îi invităm la sală sâmbătă, 12 octombrie la meciul cu SCM Craiova", a declarat Claudia Constantinescu.

Claudia este un transfer important pentru echipă și pentru Brăila. Suntem convinși că noua noastra jucătoare se va integra rapid în angrenajul echipei noastre și prin valoarea ei va avea un aport pozitiv în jocul echipei”, a declarat președintele HC Dunărea Brăila, George Caranica.