Dragoș Chiriță a pierdut DEFINITIV războiul cu HC Dunărea!

 

 

Decizia civilă nr. 684: Respinge ca nefondat apelul declarat de reclamantul Chiriţă Dragoş împotriva sentinţei civile nr. 540/2019 pronunţată de Tribunalul Brăila. Definitivă din 07.11.2019”, instanța a hotărât ca HC Dunărea să nu-i dea lui Dragoș Chiriță peste 90.000 de lei pe an, din bani publici.

Dragoș Chiriță a dat în judecată de două ori clubul HC Dunărea Brăila! Primul proces l-a pierdut, iar acum încearca să se întoarcă la club. Instanța a hotărât însă că decizia de concediere, după ce postul ocupat de Chiriță a fost dizolvat, este una corectă!

Primul atac, în instanță, a fost un eșec. Tribunalul Brăila a respins acţiunea ca inadmisibilă și l-a obligat pe reclamant să plătească pârâtei suma de 1500 lei cu titlul de cheltuieli de judecată.

În actualul proces, cu privire la decizia de concediere a lui Dragoș Chiriță, din funcția de director executiv, prin desființarea postului, acesta spera să-și recâștige funcția pentru care încasa o sumă frumușică – peste 7000 de lei pe lună, bani care proveneau în mare parte de la principalii finanțatori ai clubului – administația locală(deci bani de la bugetul local).

Decizia de dizolvare a postului ocupat de Dragoș Chiriță a venit imediat după ce s-a schimbat și conducerea clubului. Președintele HC Dunărea, George Caranica, a propus ca toată conducerea clubului să fie plătitoare de indemnizație și nimeni să nu încaseze bani de la bugetul clubului, intreaga activitate fiind pe bază de voluntariat.