CSM-LPS Braila a incheiat turneul semifinal de minivolei pe locul al treilea

 

La sfarsitul saptamanii trecute, in sala de jocuri de la CSM Braila a avut loc un turneu semifinal de minivolei fete, competitie la care, in afara de clubul organizator, CSM-LPS Braila, au participat alte cinci formatii si anume, CSM B Bucuresti, Sport Plus Braila, CSS Botosani, CTF Mihai I Bucuresti, CSS Focsani.

In prima zi a competitiei, CSM-LPS Braila a pierdut cu 3-0 meciul cu CSS Botosani, apoi s-a impus cu 3-1 in partida cu CSS Focsani. Sambata, echipa braileana pregatita de profesorul Cornel Munteanu a fost invinsa cu 3-1 de formatia care avea sa castige turneul de la Braila, CSM B Bucuresti, iar dupa-amiaza a dispus cu 3-0 de CTF Mihai I Bucuresti. Duminica, CSM-LPS Braila a castigat cu 3-0 derby-ul local cu Sport Plus si a incheiat competitia pe locul al treilea.

Primele doua clasate, CSM B Bucuresti si CSS Botosani s-au calificat la etapa finala a Campionatului National de minivolei. Sport Plus Braila a castigat cu 3-2 meciul cu CSS Focsani. “Am fost foarte aproape de o performanta notabila, dar si asa consider ca ne-am indeplinit obiectivul. Fetele au capatat experienta, pentru ca au jucat cu echipe bune, cu traditie in voleiul romanesc. In campionatul urmator ne vom putea propune un obiectiv mai pretentios”, ne-a declarat profesorul Cornel Munteanu.

Clasamentul final al turneului de la Braila: 1 CSM B Bucuresti 15 puncte, 2 CSS Botosani 11 puncte, 3 CSM LPS Braila 9 puncte, 4 CTF Mihai I Bucuresti 6 puncte, CSS Focsani 6 puncte, Sport Plus Braila 2 puncte. Lotul echipei CSM-LPS Braila pregatit de profesorul Cornel Munteanu a avut in componenta urmatoarele jucatoare: Alexia Ispas, Crina Fromea, Ana Valcea, Maria Neacsu, Maria Batar, Alexandra Ficiu, Daria Loghin, Irina Despa, Iuliana Turlacu, Veronica Boabes, Natalia Hariga, Diana Lupescu, Briana Bajenaru.