Cel mai tare CONCURS al verii! Jurnalul de Brăila îți plătește ȘCOALA de ȘOFERI!

 

 

Jurnalul de Brăila și Academia de Șoferi Profesioniști și Amatori organizează cel mai tare CONCURS al verii! Dacă îți dorești să devii șofer, locuiești în Brăila, și ai între 17 și 35 de ani, te poți înscrie și poți beneficia gratuit de școlarizare, în vederea obținerii permisului de conducere pentru Categoria B.

 

Cum te înscrii în concurs?

 

Daca ai între 17 și 35 de ani împliniți, te poți înscrie în concurs foarte simplu:

  1. Trimite pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. un proiect cu tema ”Brăila – oraș smart!”
  2. Pentru ca proiectul să fie validat de juriu, atașează și o scurtă descriere a ta, alături de motivele pentru care îți dorești să devii șofer. Nu uita să ne lași și datele tale de contact!

Pentru cei care sunt deja posesori ai permisului de conducere, Academia de Șoferi Profesioniști și Amatori oferă un premiu secundar, care constă în cinci ședințe de șofat sub îndrumarea unui pilot profesionist.

Concursul se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 17 și 35 de ani, cu domiciliul stabil în județul Brăila.

 

Regulamentul concursului

 

Art. 1. Organizator

Jurnalul de Brăila, editat de Hârjoghi Maria Mădălina PFA, cu sediul în Baldovinești, str.Câmpului 328 A (denumit în continuare Jurnalul de Brăila) și Academia de Șoferi Profesioniști și Amatori – Roland Drive Brăila, cu sediul în Bulevardul Dorobantilor, nr 512, Braila.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfăşurării concursului, cu menţiunea că eventualele modificări vor fi aduse la cunoştinţă participanţilor şi a publicului cu cel puţin 12 de ore înainte de a intra în vigoare. Participanţii vor fi înştiinţaţi prin e-mail sau telefon, iar publicul prin intermediul paginii de web pe care este publicat prezentul regulament.

Art. 2. Durata concursului şi aria de desfăşurare

Concursul se derulează în intervalul specificat în cadrul articolului de concurs 01.07.2019 – 15.09.2019 - Concursul are valabilitate în județul Brăila.

Art. 3. Condiţiile de participare

Concursul se desfăşoară exclusiv  pe site-ul www.jurnalbr.ro  si  are drept de participare orice utilizator de Internet care îndeplineşte condiţiile de mai jos:

– Este cetăţean român cu domiciliul stabil în Brăila

Este abonat la pagina de Facebook Jurnalul de Brăila și la pagina Academia de Șoferi Profesioniști și Amatori

– Are vârsta cuprinsă între 17 și 35 de ani, împliniți și nu deține permis de conducere. Concurenții care au permis de conducere se vor califica pentru premiul 2 – care consta în cinci ședințe de șofat cu un pilot profesionist.

– Este de acord cu publicarea numelui pe pagina web (jurnalbr.ro) dedicată concursului, în cazul în care este desemnat ca fiind unul dintre câştigătorii competiţiei

– Confirmă că a citit şi a înţeles prezentul Regulament Oficial şi că este de acord în totalitate cu termenii şi condiţiile precizate de acesta

Nu pot participa la acest concurs angajaţii Jurnalul de Brăila sau angajați ai Academiei de Șoferi Profesioniști și Amatori.

Dreptul de participare la concurs este anulat automat în situaţia în care o persoană furnizează date sau informaţii false, eronate, necorespunzătoare sau incomplete în completarea datelor personale şi în cazul în care Organizatorul consideră că a fraudat.

Art. 4. Protecţia datelor personale

Tuturor participanţilor le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a se adresa justiţiei.

Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de către participanţi la înscrierea în concurs exclusiv în scopul anunţării şi identificării câştigătorului.

Art. 5. Mecanismul concursului

Utilizatorii vor afla de concurs de pe  pagina  www.jurnalbr.ro, precum şi din banner-ele online de promovare a acestuia  pe  paginile de web partenere și în rețelele de socializare.

Utilizatorul va trebui să trimită pe adresa de email a redacției proiectul intitulat ”Brăila-oraș smart”, alături de o scurtă descriere a lui și de motivele pentru care își dorește să devină șofer. 

Câştigătorii vor fi desemnaţi de juriu format dintr-un reprezentant al Jurnalului de Brăila și un reprezentant al Academiei de Șoferi Profesioniști și Amatori.

Premiul 1 constă în asigurarea școlarizării în vederea obținerii permisului de conducere, pentru participantul ales de juriu.

Premiul 2 se acordă participanților care dețin permis auto și constă în cinci ședințe de șofat cu un pilot profesionist.

Organizatorul nu va oferi contravaloarea în bani a premiilor.

Art. 6. Desemnarea şi anunţarea câştigătorilor

Vor fi desemnaţi prin votul juriului, câştigătorii utilizatori care au completat corect formularul de concurs şi au îndeplinit condiţiile de participare menţionate la Art. 3. Utilizatorii suspectaţi de către Organizator că au trişat pe durata concursului (s-au dezabonat până la finalul concursului) vor fi descalificaţi.

O persoană nu poate fi desemnată câştigătoare decât o singură dată în cadrul aceluiaşi concurs.

Câştigătorilor li se va aduce la cunoştinţă rezultatul concursului la sfârşitul acestuia şi vor fi contactaţi telefonic sau prin e-mail la finalul concursului în baza datelor furnizate, pentru a li se comunica modalitatea de a intra în posesia premiului.

În cazul în care câştigătorii nu trimit în 72 de ore informaţiile solicitate de Organizator sau dacă au furnizat date de contact eronate / incomplete, premiul se va acorda, în ordine, următorilor utilizatori aleși de juriu.

Organizatorul nu este responsabil pentru întârzierea anunţării răspunsurilor din motive care nu ţin de el. Câştigătorii vor primi pe e-mail toate informaţiile legate de ridicarea premiului. Câştigătorul va prezenta la cererea Organizatorului buletinul sau cartea de identitate.

Art. 7. Informarea publicului

Regulamentul concursului este disponibil spre consultare, în mod gratuit, pe site-ul www.jurnalbr.ro, dar şi prin solicitare pe adresa Organizatorului – Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  Participarea la acest concurs implică obligativitatea respectării prevederilor prezentului regulament.

Art. 8. Întreruperea concursului

Concursul va putea fi întrerupt doar în caz de forţă majoră sau printr-o decizie a organizatorului, dar nu înainte ca acesta să anunţe publicul prin intermediul site-ului www.jurnalbr.ro.

Art. 9. Taxe şi impozite aferente

Organizatorul campaniei nu este răspunzător de plata altor taxe sau a altor obligaţii financiare legate de premiile oferite, acestea căzând în sarcina persoanelor câştigătoare.

Art. 10. Litigii

În cazul unor litigii apărute între Jurnalul de Brăila, Academia de Șoferi Profesioniști și Amatori şi participanţii la concurs, acestea vor fi soluţionate pe cale amiabilă. Dacă nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, părţile implicate în litigiu vor înainta litigiul spre soluţionare instanţelor competente române.

În caz de litigii cu privire la interpretarea, executarea, transmiterea, și folosirea, acestea vor fi supuse judecării pe cale arbitrală CURȚII DE ARBITRAJ COMERCIAL a județului Brăila.