Katana Sushi Bar premiază excelența! Elevii ”de zece” ai Brăilei au primit cadouri din partea restaurantului!

 

 

Katana Sushi Bar Brăila, restaurant specializat în mâncare asiatică autentică, singurul local din Brăila care s-a gândit să premieze elevii, care au obținut medii de 10 la examenele naționale.

Katana Sushi este o poveste despre pasiunea pentru bucătăria japoneză de top. Dar este și despre karma bună, fericire și oameni frumoși. Un restaurant cu un design cool și totodată elegant, creat de pictorul Teișanu Petre Alexandru, ce vă oferă un mix inedit de imagini și arome. Un loc special, în care poți savura delicii japoneze și te poți bucura de un ambient primitor, de o echipă prietenoasă și de energie pozitivă.

Misiunea noastră este de a aduce cât mai aproape și la prețuri cât mai accesibile sushi proaspăt, atât de cunoscătorii sushi cât și de cei care doresc doar să încerce deliciosul preparat japonez”, spun administratorii localului.

Până la momentul actual niciun alt restaurant nu a oferit facilități elevilor cu performanțe deosebite! Mulțumim Katana Sushi Bar! Felicitări! Și pe viitor, să vă țineți obiceiul!

Pentru a experimenta mâncarea asiatică autentică vă invităm să vizitați restaurantul din Calea Călărașilor nr. 35, sau să accesați site-ul Katana Sushi Bar.