Ați uitat când Dragnea le cerea scuze pușcăriașilor? Penalilor, ați distrus orice urmă de lege, ordine și justiție în țara asta!

 

 

Ați avut tupeul și obrăznicia să vă cereți scuze pușcăriașilor, că nu trece Codul Penal, ca să îi scoateți mai repede de la răcoare, acum vreau să vă văd în genunchi cum le cereți scuze românilor pentru că v-ați jucat cu legile justiției până s-a ales praful de ele! Dar mai mult aș vrea să vă văd cum plecați dracu' acasă!

Ați pus siguranța cetățenilor acestui stat pe ultimul loc! Nu vă pasă! Nu vă pasă decât de voi, mai dați o ordonanță și vă bateți pe spate ”job well done!”.

Vă bateți joc de justiție în țara asta! Criminali care stau acasă, în arest la domiciliu, procurori care își permit să facă varză dosare grele și apoi se mută din oraș, fără să-i tragă nimeni la răspundere! Violatori și pedofili care ies pe bună purtare, sau la compensatoriu, și după două luni ajung din nou în celulă, după ce au nenorocit alte vieți! Nu vă este rușine să stați în continuare la guvernarea acestei țări?

Asta este România pe care voi ați creat-o!

Carmen Dan răsuflă ușurată. Și-a dat demisia ”de oroare” înainte de tragedia din Caracal. În mintea ei, a scăpat de orice vină! NU! Deșteapto! Tu ai adus sistemul ăsta milițienesc unde este acum! Da cine să o verifice? Dăncilă?

Noi, românii, încă mai așteptăm răspunsurile la evenimentele din 10 august. Numai mâine nu-i poimâine și ne revedem pe stradă! Tot cu gaze? Tot cu jeturi?

Nu ați învățat nimic de la europarlamentare? Nu-i nimic, avem toată viața să vă arătăm, la urne! Noi nu plecăm din țara noastră - nici azi, nici mâine - dar voi, din patru în patru ani, sunteți nevoiți să ne întrebați dacă ne mai dorim să fim conduși de penali!

Și acum, vă sperie alegerile? Păi să vă sperie!