Tupeu de director ”la piață”! Meluța Drăguț: ”Urma alege turma, cei care au pierdut sunt de la PNL!”

 

 

Directorul APT, Meluța Drăguț nu vrea să înțeleagă că cei care au pierdut suntem noi, brăilenii. Dânsa face referire la angajații demiși, ca fiind membri PNL, care au pierdut ”testarea” și locul de muncă, pe care ulterior le-au câștigat în instanță, cu salarii compensatorii și daune morale, care ce să vezi, nu sunt plătite din buzunarul doamnei director.

Curios este că nimeni nu s-a interesat de felul în care și-a testat Meluța Drăguț angajații. Directorul APT spune că unul din șoferii evaluați nu ajungea la pedale. Oare cine a făcut parte din această comisie de evaluare?

 

 

Încă de la începutul discursului, Drăguț a precizat că angajații demiși sunt PNL-iști, reprezentați de un avocat PNL-ist și puși în funcție de un director la fel de PNL-ist.

O rugăm pe doamna Meluța Drăguț să coboare de pe planeta PSD și să realizeze că toți angajații, indiferent de culoarea politică sunt brăileni. Dânsa nu este director la ”piața PSD” chiar dacă conduce o instituție subordonată unei administrații PSD-iste.