Dinastia Ioniță sau ”ce se naște din scrum, tot pe făraș ajunge”

 

 

De mai bine de un an de zile, în PNL Brăila, tronează o stare de tensiune și incertitudine creată de familia deputatului Ioniță. Deși nu au recunoscut niciodată, oficial, cei din conducerea PNL, se pare că doamna deputat și-a întins bine tentaculele pentru a-i șopti finuț lui Orban la ureche, cum ar fi să preia conducerea PNL Brăila – alături de soțul ei, consilierul local Sorin Ioniță – care s-a făcut remarcat prin faptul că rumega celebra gumă de mestecat, în timpul ședințelor de Consiliu Local Municipal.

Faptul că soții Ioniță își doresc ca actuala conducere a PNL Brăila să obțină un scor cât mai prost la alegerile prezidențiale, astfel încât PNL să se transforme în Ioniță&Co, nu mai este un secret. Din păcate, pentru ei, PNL Brăila este mai mult decât soții Ioniță și încă câțiva consilieri, plus un fost senator, care își doresc conducerea organizației cu prețul pierderii alegerilor pe plan local.

PNL Brăila a reușit să scoată un scor extraordinar în primul tur, în Brăila(SÂC!)

Una din dovezile care ne-au fost furnizate de sursele noastre este faptul că soții Ioniță, alături de proaspătul liberal Cătălin Canciu, administrează, în comun cu celebrul cont ”anonim” Irina Bacalu, grupul ”Brăila între rău și bine”. Pe acest grup, deși majoritatea postărilor ar trebui să fie despre Brăila, Irina Bacalu plus alte conturi false se antrenează în atacuri constante asupra conducerii PNL Brăila, atacuri care nu sunt moderate ci încurajate de familia Ioniță și restul administratorilor acestui grup.

În urma celor semnalate și cu convingerea că PNL Brăila știe mai bine ce se întâmplă în propria ogradă așteptăm ca, după alegerile prezidențiale, conducerea organizației să reia ședința internă, prin care li se retrăgea sprijinul politic tuturor personajelor toxice din PNL Brăila.