RUȘINE! PSD trebuie să-și ceară scuze în fața jurnaliștilor pe care i-a atacat mișelește!

 

 

La începutul lunii noiembrie, jurnaliști de la mai multe publicații locale au acceptat invitația europarlamentarului Cristian Bușoi de a vizita Parlamentul European, la Bruxelles. În urma acestei vizite, rețelele de socializare s-au umplut de conturi false care aduceau fel și fel de acuzații, unele grave, altele lipsite de inspirație, toate la adresa jurnaliștilor care au participat la această vizită.

În urma unor verificări amănunțite, ale acestor conturi ”false”, s-a adeverit faptul că majoritatea aparțin unor membri PSD. Întrebat de această situație, primarul Marian Dragomir(PSD) inițial a spus că partidul nu are nicio legătură cu aceste acuzații, revenind apoi cu precizarea că sunt membri PSD care le-au distribuit.

Primarul consideră că atât timp cât acuzațiile nu au fost distribuite EXCLUSIV de membri PSD, aceștia nu au un motiv real pentru a-și cere scuze în fața jurnaliștilor pe care i-au atacat.

 

 

 

Este pentru prima dată, cel puțin în Brăila, când jurnaliști de valoare, cu experiență, sunt târâți în mocirlă, doar pentru a satisface anumite orgolii politice. Așteptăm ca PSD, în speță conducerea partidului, să-și asume public aceste atacuri și să-și ceară scuze față de jurnaliștii la care apelează, ori de câte ori au nevoie, pentru a-și promova proiectele.