Necazul lui Micu: a participat la concursuri de angajare singur și a ieșit pe locul doi!

 

 

În disperarea de a-și găsi un loc de muncă, la stat, Alexandru Micu a recurs la ultima soluție posibilă. După ce a participat la numeroase concursuri, care s-au dovedit a fi un eșec, fostul director ECO a considerat că cea mai bună strategie este să-și facă reclamă, plătită, la ziar. Asta pentru că majoritatea site-urilor matrimoniale angajează numai în privat.

După ce a târât prin instanțe societatea ECO, SUPAGL, administrația locală si alte instituții, sau persoane, care i-au ieșit în cale, Micu este supărat că nu-l mai angajează nimeni. Asta este culmea! Unde ai mai văzut PSD-ist fără loc de muncă, la stat?

”Nu am loc de muncă și aș putea să fiu util”, se plânge Micu la redactorul care a avut răbdare să-l laude în peste 16 mii de semne.

Întrebat de prestația fostului director la ECO, primarul Marian Dragomir spune că, spre sfârșitul mandatului lui Micu, nu a mai fost mulțumit, motiv pentru care nu i s-a mai prelungit contractul.

Nouă ne place de Micu! Am face o chetă să-i dăm omului de muncă, dar lui nu-i place la privat. Îl sfătuim totuși să încerce în alte tabere pentru că e clar că PSD nu mai dă nici un gunoi pe el!