ALO, GUVERNUL? Puneți Brăila pe hartă, dacă vreți să rămână albastră!

 

 

Face Orban, cum le face, și Brăila nu-i dă pace! Până la momentul actual au fost doar zvonuri despre ușile pe care le-ar deschide Orban pentru Brăila. Nicio funcție la capitală? Niciun secretar de stat? Bine mă nene până și PSD a avut un secretar și unul dedesubt. Oare primul ministru nu știe că albastrul trebuie să-l menții, nu e ca sângele roșu care izvoraște din 4 în 4 ani.

Guvernul Orban vrea să ni-l bage pe gât pe Cătălin Boboc – liberal de când e lumea(n.r. și nu unul foarte bun) în funcția de prefect! Nu merci! Altul nu ați găsit? Nu mai are PNL de unde să scoată oameni capabili și profesioniști?

Mă așteptam ca noul Guvern să scoată din mânecă un adevărat superman, că de asta ne-am răzvrătit cu toții împotriva PSD-ului, să nu mai fim conduși de sugative ale banului public și nici de oameni atât de uzați politic. Părerea mea, personală, este că singura persoană mai proastă ca Boboc, pe această funcție, ar putea fi vedeta de la piață – Meluța Drăguț.

Știe cineva dacă Boboc s-a angajat la Poliția Locală din Târlungeni? Este adevărat că încă liberalul îndeplinește condiţiile pentru a ocupa această funcţie conform Codului Administrativ, cu o singură scăpare: Boboc nu este în prezent angajat ca funcționar public! Mă gândesc că poate își fac milă PSD-iștii de el și îi găsesc un loc pe undeva...

În plus, noi, cei care îl cunoaștem personal pe Boboc, avem și o altă părere despre liberal. Una bună de această dată! Cătălin este sufletul petrecerilor! Nimeni nu știe să petreacă mai intens ca liberalul… Nu o dată aceste ieșiri au fost făcute chiar sub ochii presei. Muzică bună, pahare pline și domnișoare frumoase care se învârteau în jurul unui singur bobocel. Eii… ale tinereții valuri!

 

Mircea Badea, despre ”viitorul prefect” al Brăilei: Atât am de comentat în legătură cu domnul Boboc. Pe scurt, la puşcărie!"

 

Boboc a reușit să-și atragă ”simpatia” jurnaliștilor de la centru. Antenele nu l-au iertat când liberalul a încercat să stoarcă un dram de cunoștințe din vastele sale experiente juridice.

Mircea Badea a avut o ieșire explozivă la adresa lui Boboc, în urmă cu câțiva ani, când liberalul făcea parte din Comisia Juridică din Senat. Atunci, Boboc a făcut o serie de declarații față de decizia instanței în cazul Marianei Rarinca.

Eu nu îl cunosc pe domnul Boboc, preşedintele Comisiei Juridice, nu l-am văzut până acum, nu îl cunosc. Bănuiesc că dânsul este un cetăţean onest, care nu a încălcat legea în România. Dar eu mi-aş dori ca domnul Boboc să fie arestat, în seara asta, pentru trafic de droguri, să zicem. Şi să ne întâlnim cu domnul Boboc peste 191 de zile, ca să vedem cum comentează. Vedem atunci cum i se par lucrurile(...) Atât am de comentat în legătură cu domnul Boboc. Pe scurt, la puşcărie!", a spus Mircea Badea.