Dragomir a PREDAT astăzi lecții de POLITICĂ! Luaţi aminte!

 

 

Cei care urmăresc Jurnalul de Brăila știu că nu sunt fan PSD și nici nu am fost un fan al primarului Dragomir. Astăzi însă, jos pălăria! Dragomir a predat lecții de POLITICĂ! Așa se face!

Ce prefectură, ce poliție națională, ce jandarmerie... v-a arătat azi ”pinochio” – așa cum îl numeau unii pe rețelele de socializare – că poate rezolva chiar și cazuri care nu țin de competența lui.

Ce a făcut primarul? Simplu, a stat de vorbă cu oamenii. A vorbit cu elevii de la Murgoci, a vorbit cu părinții, care la rândul lor au pus puțină presiune pe odrasle, și a făcut ce nu au reușit toate forțele de ordine adunate – a făcut rost de pozele infractorilor. De aici, treaba a fost simplă. Poliția Locală, aflată în subordinea Primăriei i-a identificat pe minori, iar în această dimineață au fost reținuți.

Ce treabă are primarul să se amestece în toate astea? Păi eu zic că are! Pentru că, atunci când un elev ajunge la spital, înjunghiat de un minor, toată Brăila ar trebui să-și găsească de treabă în acest sens, pentru că vorbim de siguranța copiilor noștri și nu de basme electorale.

Dragomir, pe lângă faptul că i-a depistat pe micii tâlhari înainte ca Poliția să ne vrăjească iar cu cercurile lor de suspecți, a jucat o carte importantă pentru campania lui. Primarul a arătat că are ”oo”. A făcut la prima oră o conferință unde i-a adus pe infractori, alături de aparținători, și i-a prezentat presei, înainte să-i dea pe mâna Poliției Naționale.

Pentru cei născuți ieri, care au început de azi să facă politică, am un anunț public: scoateți o foaie de hârtie și luați notițe! Peste câțiva ani, poate înțelegeți ceva!