Primarul vrea să interzică accesul motocicletelor pe Calea Călărașilor! În curând, vom circula pe rând, numere cu soț și fără!

 

 

În ședința de Consiliu Local, care va avea loc în data de 21 martie 2019, la inițiativa primarului, va fi supus la vot proiectul de hotărâre, care interzice accesul motocicletelor pe Calea Călărașilor, pe sectorul de drum cuprins între B-dul Dorobanților și B-dul Al.I.Cuza, pe perioada sezonului estival, 1 iunie – 10 octombrie, în intervalul orar 22.00 – 06.00.

Un proiect cu dedicație, care ne întoarce spre epoca comunistă! Să înțelegem că motocicletele nu circulă și pe Dorobanți, pe Grivița, sau pe oricare altă stradă din municipiul Brăila? Pe cine deranjează de fapt motocicletele?

După logica adoptată de domnul primar, brăilenii care locuiesc lângă calea ferată ar trebui să ceară redirecționarea trenurilor sau mutarea liniei, astfel încât zgomotul produs de acestea să nu mai deranjeze.

Brăilenii care au ales să trăiască în ”buricul târgului” trebuie să-și asume zgomotul produs de forfota orașului. Altfel, vom ajunge să cerem ca salvarea, pompierii și poliția să fie mutate la periferie, ca sa nu deranjeze. Dacă vrei să dormi liniștit te muți la 2 km de Brăila, dar nu poți să stai în centrul orașului și să te plângi de gălăgie, sau să oprești traficul pentru că Poliția Rutieră și alte organe de control nu sunt în stare să-și facă treaba.

Deci, în final scopul acestui proiect nu este de a scăpa de motociclete, în Brăila(cred că ar fi și cumva ilegal) ci doar pe Calea Călărașilor, adică pe un sector de drum foarte bine delimitat, unde probabil că deranjează o singură persoană, care contează de altfel mai mult decât restul brăilenilor.

Domnule primar, dar cu locuitorii din Hipodrom ce aveti? Cu brăilenii de pe Buzăului, sau din Vidin? Ei nu merită să doarmă liniștiți? Întreb pentru toți brăilenii care v-au votat și pentru care nu v-ați sinchisit să faceți proiecte cu dedicație.

Acest proiect are toate șansele să treacă de Consiliul Local, ținând cont de faptul că PSD deține majoritatea.