Misiune îndeplinită! Peste 60 de brăileni au curățat, voluntar, faleza Dunării!

 

#TrashChallenge și-a îndeplinit misiunea pe ziua de azi

 

 

Pentru câteva ore, peste 60 de brăileni, printre care și copii au redat frumusețea falezei. Cu mic, cu mare, echipați cu mănuși și saci de gunoi, voluntarii au pornit din dreptul ștrandului spre vechiul port.

De această dată, organizatorii au avut în vedere atât strângerea gunoaielor, cât și a resturilor de vegetație uscată, care au acoperit aproape toată faleza. Am întâlnit aici oameni frumoși, uniți de un singur scop – de a face Brăila mai frumoasă.

Alături de voluntari s-au adunat și tinerii liberali, în frunte cu președintele Organizației Municipale a Partidului Național Liberal, Adrian Tabarac, dar și președintele Partidului Brăila Nouă, Lucian Căprariu, alături de organizația de tineret. Împreună au dovedit că dreapta poate fi unită, de oameni frumoși și tineri, care au o viziune comună asupra aspectului pe care Brăila îl merită.

În ciuda faptului că invitația la eveniment a fost deschisă tuturor brăilenilor, celelalte partide politice nu au avut reprezentanți în cadrul acestui proiect.

Nu-i bai! La curățenie au participat și doi jurnaliști care nu s-au sfiit să pună mâna la treabă!

#TrashChallenge va continua și sâmbăta viitoare și îi încurajăm pe brăileni să se alăture echipei de voluntari pentru că schimbarea întotdeauna începe cu noi!