Marea deschidere! Primarul și președintele Consiliului Județean au participat la inaugurarea Centrului de Servicii Altex!

 

 

ALTEX România continuă misiunea de lider care modernizează piața de retail electro-it și deschide astăzi, 27 iunie 2019, în Brăila, cel mai mare magazin din județ și cel cu numărul 101 al rețelei naționale.

Aflat pe Bulevardul Dorobanților, nr. 415 în Brăila (lângă Kaufland), magazinul are o suprafață amenajată de 4380 de metri pătrați, din care 2450 de metri pătrați suprafață construită, fiind un veritabil CENTRU DE SERVICII care oferă clienților pe lângă cel mai mic preț pentru echipamentele care sporesc confortul vieții, servicii de livrare imediată, service în magazin și servicii de finanțare.

Vreau să salut în mod deosebit faptul că ați reușit într-un timp atât de scurt să transformați un teren viran, o groapă, cum era înainte, într-un spațiu comercial foarte elegant. Plusul pe care îl aduceți dumneavoastră nu constă doar în comerț ci și în centru de service. Mă bucur că este la Brăila primul astfel de centru de service, la nivel național și îmi doresc ca în viitor, când veți mai avea lucruri inovative, să le faceți tot la Brăila prima oară, pentru că noi ne dăm tot concursul și vă oferim tot suportul, în paralel”, a declarat primarul Marian Dragomir.

 

 

ALTEX România sprijină economia locală prin investiții și parteneriate care susțin comunitățile locale, prin susținerea și grija acordată angajaților. Deschiderea celui mai mare magazin electro-it din județul Brăila se înscrie în această direcție de implicare în dezvoltarea comunității locale, cu o investiție de peste 5,3MIL de euro și 29 de angajați.

Reușim prin acest mod, să contribuim, prin investiția dumneavoastră, la bugetul local dar și la un comerț mult mai civilizat. În plus, pentru Primăria municipiului Brăila, înseamnă, comparativ cu un teren viran, taxe și impozite pe construcție și teren, venituri suplimentare din cei aproximativ 39 de angajați, și poate o să aveți și mai mulți în viitor(...)

O mică parte din cota TVA va reveni Primăriei municipiului Brăila și vom putea astfel să facem investițiile necesare pentru locuitorii din municipiul Brăila. Iată că, astăzi, prin investiția dumneavoastră, ajutați Primăria municipiului Brăila să aibă mai multe venituri și să facă mai multe investiții”, a declarat primarul Marian Dragomir.

ALTEX România se preocupă mereu să ofere clienților o experiență care merge mai departe de cumpărături, implicându-ne în activități care încurajează soluții ce contribuie la îmbunătățirea vieții, noul concept de CENTRU DE SERVICII fiind un model de sprijin al comunității locale care facilitează accesul clienților la tehnologie relevantă, servicii de consultanță, livrare imediată, service în magazin și finanțare.

 

 

Doar cu o echipă foarte solidă se poate construi, într-un timp foarte scurt, de 10 luni, să faci o astfel de investiție. Faptul că la această investiție au lucrat și firme din Brăila ne bucură foarte mult, faptul că tehnologia este mai aproape de noi, faptul că ducem aceste servicii mai aproape de cetățean, pe noi ne bucură. Domnul primar este bucuros, pentru că sunt taxe și impozite care se rostogolesc la bugetul local. Și eu sunt bucuros – ce i se întâmplă lui bine, mă bucură și pe mine!

Sperăm ca în continuare, investitorii să aibă încredere în administrația publică locală! Le doresc succes brăilenilor care lucrează în acest magazin!”, a declarat președintele Consiliului Județean, Iulian Chiriac.