Se întâmplă în Brăila! Bătrân, tâlhărit de o tânără care s-a oferit să-l ajute!

 

 

În ciuda repetatelor avertizări transmise de poliţişti, există încă persoane care rămân fără bani sau bunuri de valoare după ce permit accesul în locuinţă unor persoane despre care nu ştiu  prea multe lucruri.

Joi, 25.07.2019, un  brăilean, în vârstă de 73 de ani, a cerut ajutorul poliţiştilor după ce o tânără, care l-a ajutat să-şi ducă în casă cumpărăturile, i-ar fi furat din portofel suma de 240 de lei.

Bătrânul le-a relatat poliţiştilor că joi dimineaţa, în timp ce se întorcea de la cumpărături, a fost abordat de o tânără, pe care cunoştea din vedere, aceasta oferindu-se să îl ajute să ducă în casă cumpărăturile.

Fără a bănui intenţiile fetei, bătrânul a acceptat, şi chiar i-a oferit o mică sumă de bani, drept răsplată. Acesta a omis, însă, să pună într-un loc sigur portofelul, lucru de care „binevoitoarea” nu a ezitat să profite. Tânăra a plecat în grabă din apartament, având asupra sa portofelul, din care a sustras suma de 240 de lei şi l-a aruncat pe scări, de unde l-a recuperat păgubitul.