Un taximetrist inconștient a condus acasă fetița pe care a accidentat-o, fără să anunțe familia minorei sau Poliția!

 

 

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 19:00, polițiștii au fost sesizași de către Spitalul Județean de Urgență Brăila cu privire la faptul că la unitatea spitalicească s-a prezentat o femeie împreună cu fiica sa, o minoră de 11 ani, din Brăila, care ar fi fost victima unui accident rutier.

În urma cercetărilor efectuate, la scurt timp de la primirea sesizării, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au reușit să-l identifice pe un bărbat, în vârstă de 67 de ani, din Brăila, bănuit de comiterea faptei.

Polițiștii au stabilit că, în cursul aceleiași zile, la ora 08:25, în timp ce bărbatul conducea un vehicul, în regim de taxi, pe strada Deltei, dinspre strada Râmnicu Sărat, ar fi surprins-o și accidentat-o pe minora în cauză, care s-ar fi angajat în traversarea sectorului de drum fără a se asigura corespunzător.

În urma producerii accidentului, conducătorul taxi-ului a preluat victima și a dus-o în apropierea domiciliului acesteia, după care s-ar fi deplasat într-o direcție necunoscută, fără a sesiza organele de poliție competente.

Minorei i-au fost acordate îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar pe numele său a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.