Perchezițiile de la Primăria Vădeni vizează societatea care a realizat gardul cimitirului

 

 

Reamintim că, în această dimineață, polițiștii de investigare a criminalității economice, sub coordonarea Direcției de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale, efectuează peste 100 de percheziții, în 25 de județe și în București, la persoane bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de 2.000.000 de euro prin infracțiuni de fals și de serviciu.

Primarul comunei Vădeni, Coman Stanca, a declarat că este vorba despre o lucrare de împrejmuire cu gard a cimitirului din Vădeni, realizată de SC Irinuca Maxima SRL. Polițiștii au ridicat toate documentele și se continuă cercetările.

Surse din cadrul anchetei spun că societatea în cauză se face vinovată de comiterea infracțiunilor de amenințare, falsificarea de instrumente de plată, abuz în serviciu, fals intelectual, delapidare și instigare la abuz în serviciu.

Primarul comunei Vădeni, Coman Stanca, spune că nu au existat probleme în ceea ce privește contractul cu această societate, iar lucrarea a fost realizată în 2015.