La joaca de ziua copiilor! TSD i-a distrat pe micuti

 

 

Organizatia de Tineret a Partidului Social Democrat a organizat in aceasta dimineata o serie de activitati dedicate copiilor. Zeci de tineri s-au intalnit pe platoul din fata Prefecturii si au impartit baloane rosii copiilor iesiti la joaca pe faleza.

“Este o zi speciala. Este ziua cand noi, Organizatia de Tineret a Partidului Social Democrat, ca in fiecare an, ne indreptam atentia si dragostea catre cei mici. Este foarte important pentru ei sa creasca intr-un mediu in care noi, cei mai mari, sa putem sa le oferim posibilitatea de a se dezvolta creandu-le toate conditiile. Organizatia noastra a sprijinit de-a lungul timpului elevii din Braila si dovada sta faptul ca tinerii, care au ales sa se dezvolte alaturi de noi au primit o educatie exceptionala, iar rezultatele lor au fost marcate de-a lungul timpului. Incurajam tinerii sa se alature organizatiei noastre, pentru ca in TSD intotdeauna veti gasi mai mult decat colegi. Am dovedit de nenumarate ori ca suntem uniti, suntem o familie si impreuna putem face lucruri marete pentru orasul nostru”, a declarat presedintele TSD, Adrian Rindunica.

Dupa ce s-au jucat cu baloanele, copiii au fost invitati de tinerii socialisti-democrati sa incerce si jocurile video. TSD a pus la dispozitia micutilor o sala de jocuri, unde acestia s-au intrecut in Need for Speed, Fifa sau Minecraft. Adolescentii au ales sa joace biliard si s-au distrat de minune.

La manifestare au venit sa-i salute pe copii si primarul Marian Dragomir, insotit de cei doi viceprimari, Doinita Ciocan si Alexandru Jantea, dar si de deputatul PSD, Nicu Nita.