Viorica Holban, brăileanca care și-a înjunghiat concubinul, a fost reținută! Victima a decedat!

Viorica Holban, brăileanca care și-a înjunghiat concubinul, a fost reținută! Victima a decedat!

 

 

Aseară, bărbatul din Ialomița înjunghiat ieri de concubina sa din comuna Șuțești, a decedat. Tot aseară, față de Viorica Holban, femeia care l-a înjunghiat, a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă.

De asemenea a fost schimbată încadrarea juridică și se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de omor în condiții de violență în familie.

Reamintim că ieri, în jurul orei 12, polițiștii brăileni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din județul Ialomița, a fost înjunghiat de concubina sa, Viorica Holban, în vârsta de 53 de ani, din comuna brăileană Șuțești.

Din primele verificări a rezultat că în urma unui conflict spontan avut pe fondul consumului de băuturi alcoolice, la domiciliul femeii, aceasta l-ar fi înjunghiat pe concubinul său. Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă aseară a fost declarat decesul acestuia în urma rănilor suferite prin înjunghiere.

Redactor: Ciocan Diana Georgiana

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry