Ultima ședință ordinară a Consiliului Județean, din actualul mandat! Vicepreședintele Ionel Epureanu le-a mulțumit colegilor pentru colaborare!

Vicepreședintele Ionel Epureanu, primar ales al orașului Ianca, și-a luat rămas bun de la colegii din Consiliul Județean Brăila. Acesta a mulțumit Partidului Social Democrat pentru încrederea pe care i-a acordat-o în ocuparea acestei funcții, colegilor din aparatul de specialitate, dar și consilierilor din opoziție.

Pentru Epureanu urmează 4 ani la Primăria orașului Ianca.

”Aceasta este ultima ședință ordinară din mandatul 2020-2024. Activitatea mea la Consiliul Județean se încheie aici. Vreau să le mulțumesc colegilor din Partidul Social Democrat, care m-au susținut și votat, cu ajutorul cărora am trecut toate proiectele pe care le-am propus împreună cu domnul președinte. Vreau să mulțumesc reprezentanților aparatului propriu, vreau să le mulțumesc și colegilor din opoziție, care ne-au ajutat în activitate chiar dacă nu au fost de acord cu toate proiectele susținute”, a declarat încă vicepreședintele Consiliului Județean, Ionel Epureanu.

Președintele Consiliului Județean, Iulian Chiriac, le-a mulțumit la rândul său colegilor consilieri pentru implicarea de care au dat dovadă în mandatul 2020-2024.

”Vreau să le mulțumesc colegilor pentru încredere, sunt foarte multe proiecte, foarte multe realizări. Alături de cei doi vicepreședinți am făcut o echipă foarte bună. Eu vă spun că și în următorul mandat vom avea o echipă la fel de puternică și vom continua cu toate proiectele brăilenilor. Avem și proiecte noi dar cel mai important este că proiectele care sunt în desfășurare sunt proiecte bune, pe care împreună le-am promovat, chiar dacă opoziția nu le-a votat, dar până la urmă ăsta este rolul democrației, trebuie să existe și opoziție. Noi trebuie să ne facem treaba în continuare la fel de serios cum am făcut-o în ultimii 8 ani”, a declarat președintele Consiliul Județean Brăila, Iulian Chiriac.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry