Au mințit cu nerușinare brăilenii! Și-au bătut joc de semnăturile strânse pentru ”diminuarea prețului la apă”! Alexandru Ionel: ”În loc să se prezinte la instanță, au plecat la Bruxelles”

Se clatină șandramaua lui Popa! După Alexandru Drogeanu, Alexandru Ionel și-a anunțat demisia din PNL. Surse din PNL spun că până și Bucălău, mâna dreaptă a deputatului Popa, s-a săturat să fie mințit, după ce a pierdut locul 1 la Senat.

Ionel Alexandru, consilier local ales pe listele PNL în mandatul 2020-2024, și-a anunțat demisia din partid criticând actuala conducere. Alexandru a atras atenția asupra faptului că îi este imposibil să meargă mai departe reprezentând un partid care nu își poate ține promisiunile în fața electoratului, făcând referire la ampla campanie de strângere de semnături a PNL, pentru a da în judecată Compania de Utilități Publice Dunărea Brăila, în speranța micșorării prețului pe metru cub de apă. După ce s-au văzut cu semnăturile, conducerea PNL Brăila a uitat de promisiunile făcute brăilenilor. În ziua procesului, liberalii au plecat în vizită la Bruxelles.

”Îmi anunț intenția de a demisiona din PNL, filiala Brăila, datorită nemulțumirii și dezamăgirilor față de actuala conducere. Recunosc și nu regret, faptul că am fost unul dintre membrii PNL, care au pus umărul la înscăunarea actualei conduceri. Am crezut cu toții că va fi altceva. Din păcate…… (DEZAMAGIRE!)

Nu am avut sprijinul in CLM, ba dimpotrivă. Am fost unul dintre consilierii PNL, care au venit cu propunerea de proiecte: Modernizarea Șoselei Râmnicu Sărat, semaforizarea intersecției Cezar Petrescu cu Calea Galați, Telegondola Dunării de la Brăila, etc.

Împreună cu colegii mei ne-am asumat strângerea de semnături pentru diminuarea prețului pe metru cub, la apă. În loc să se prezinte la instanță dumnealor au preferat să plece în excursie la Bruxelles. Asta înseamnă lipsă de respect față de cetățeni.

Sunt foarte mulți colegi nemulțumiți de atitudine lor. Din punct de vedere politic, probabil în viitorul apropiat voi anunța decizia mea. Țin să-i salut cu respect pe foștii colegi din PNL”, a declarat Ionel Alexandru, prim-vicepreședinte al Organizației Municipale PNL Brăila, pentru Jurnalul de Brăila.

Ionel Alexandru este unul dintre puținii consilieri PNL care și-a luat în serios statutul de ales local, reprezentând în Consiliul Local interesele brăilenilor care l-au votat. Totodată este singurul liberal care a criticat decizia deputatului Popa Alexandru de a deschide porțile PNL-ului pentru traseiștii veniți din PSD.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry