Viorica Dăncilă, înconjurată de ”oamenii lui Dragnea”! PNL cere reformarea PSD-ului, înainte de orice pretenție de vot!

Viorica Dăncilă, înconjurată de ”oamenii lui Dragnea”! PNL cere reformarea PSD-ului, înainte de orice pretenție de vot!

 

 

Președintele PNL Brăila, Alexandru Dănăilă, a atras atenția asupra pericolului care stă în spatele unui vot pentru Viorica Dăncilă.

Liberalul spune că Dăncilă este veșnic înconjurată de personajele care îl sprijineau pe Dragnea. Mai mult, Dănăilă consideră că  Viorica Dăncilă ar avea parte și de suportul baronilor locali.

 

 

Am văzut în toată această perioadă, mai ales în turul doi, atacuri deșănțate, venite din partea celor de la PSD, o grămadă de știri false, am fost invadați de tot felul de fake news-uri, cu privire la toate subiectele posibile, care le-au venit în minte celor de la PSD și echipei de campanie(…)

PSD reprezintă un partid care a mințit alegătorii acum trei ani de zile, din 2016, când a câștigat alegerile. Nimic, din tot ceea ce a promis, nu a făcut. În schimb au încercat, de-a lungul celor trei ani de zile, să schimbe legile justiției, în țara asta, astfel încât, Legea să fie Lege, doar pentru oamenii de rând și nu pentru cpnducătorii PSD care au, în cea mai mare parte a lor, probleme cu justiția.

PSD este același partid de baroni. Mă uitam în jurul doamnei Dăncilă, la diferitele acțiuni pe care le-a făcut, cu partidul, în jurul dânsei erau toți oamenii care erau și în jurul lui Dragnea. Deci partidul nu s-a reformat și nu s-a schimbat nimic” a declarat președintele PNL, Alexandru Dănăilă.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry