Tânăr de la #Rezist, agresat de staff-ul de campanie al PSD Brăila

Tânăr de la #Rezist, agresat de staff-ul de campanie al PSD Brăila

 

 

În ultima zi de campanie, reprezentantul mișcării #Rezist la Brăila s-a întâlnit pe stradă cu un grup de membri PSD, care îi făceau campanie candidatului Viorica Dăncilă.

Printre PSD-iști, pe filmare se pot vedea primarul Marian Dragomir, președintele PSD, Ion Rotaru, deputatul Nicu Niță și candidatul PSD la alegerile europarlamentare, Carmelia Dragomir – actual consilier personal al edilului.

Reprezentantul #Rezist și Vocea Străzii i-a întrebat pe psd-iști ce o recomandă pe Viorica Dăncilă pentru președinția României, întrebare care se pare că a deranjat-o pe Carmelia Dragomir atât de tare încât i-a cerut lui Adrian Popa să se legitimeze cu cartea de identitate.

Chiar dacă tânărul s-a prezentat înainte și a vorbit frumos, Carmelia Dragomir aceasta i-a răspuns: ”Dacă nu ai legitimație nu vorbim”. Probabil s-a referit la faptul că Adrian Popa nu are carnet de partid, ceea ce este adevărat.

 

 

Nici măcar primarul nu a fost mai receptiv la întrebările tânărului, rugându-l pe Adrian Popa să nu îl mai filmeze, deși se afla pe domeniul public. Dragomir a continuat să spună de mai multe ori că este în timpul său liber, deși nimeni nu îl acuzase de altceva.

După momente tensionate cu staff-ul de campanie, timp în care Adrian Popa a fost îmbrâncit și chiar înjurat, acesta a reușit să-i întrebe, atât pe primar cât și pe Carmelia Dragomir: ”Nu vă este rușine să reprezentați o analfabetă?”

Filmarea se termină brusc, după ce telefonul lui Adrian Popa este smuls de către consiliera primarului, Carmelia Dragomir.