Victor Ponta are impresia că se bate cu Mihai Tudose! Prietene, direct din bodegă îți dăm KO!

Victor Ponta are impresia că se bate cu Mihai Tudose! Prietene, direct din bodegă îți dăm KO!

 

 

Eu încă nu înțeleg cum mama naibii, încă de la început, o mână de oameni inteligenți și potenți din punct de vedere politic cum este Câmpeanu, Bănicioiu sau Tudose s-au lăsat atrași în cursa unui premier care a ars în flăcările de la Colectiv.

Încep să cred că funcțiile de conducere din partidele de stânga vin la pachet cu ”beneficii psihoactive”, altfel nu îmi explic cum toți președinții partidelor de stânga încep să o ia razna, la propriu, fără șanse reale de vindecare. Să fie oare ăsta motivul pentru care Tudose nu a acceptat niciodată cu brațele deschise o funcție de conducere?

Victor Ponta nu numai că și-a mințit colegii de partid atunci când le-a promis o alternativă la PSD-ul lui Dragnea, dar a mințit electoratul. Nu poți să o faci în fel și chip pe Dăncilă, iar apoi să te fofilezi la moțiune. Ponta nu a realizat că electoratul din România nu mai vrea desene cu Mickey Mouse? Electoratul nu uita și nu iartă!

Ce înseamnă să fii nebun, să fii Dăncilă, să crezi că scorul partidului este și scorul tău. Se vede ca beneficiile acelea, de care vorbeam la început, în timp, provoacă daune ireversibile.

Cât despre cedarea mandatului de europarlamentar, în favoarea lui Tudose, hai să ne înțelegem! Victor Ponta s-a cocoțat pe primul loc din listă fără un sondaj care să-i dea acest drept. De ce? Doar pentru că este președintele partidului nu înseamnă că este mai bun, că are o notorietate mai mare, sau, pe limba lui, este mai votabil decât alții. Dacă am sta să adunăm voturile, nu mai vorbim de Corina Crețu, ci doar de Mihai Tudose, îți iei bătăiță la poponeț!

Și totuși, stau și mă întreb, ca orice om care știe că în politică nimic nu este gratis, ce și-o fi dorit Ponta, de la Dăncilă, de la Orban… de la ProRomânia, și nu a primit. Poate ne spune Tudose, când vine la Brăila, de ce tot plânge Ponta ca o adolescentă neprihănită.

În final, aș vrea să-i transmit domnului Ponta că ar fi bine să-și ceară iertare în fața  electoratului din Brăila. Nu că ne-ar încălzi cu ceva scuzele lui, dar fanii îl așteaptă cu nerăbdare în prima bodegă, să-i stingă lumina lui Mickey Mouse, pentru facturile restante.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry