Ion Rotaru(PSD): ”Dacă asta este România normală, ne întrebăm cum este România anormală”

Ion Rotaru(PSD): ”Dacă asta este România normală, ne întrebăm cum este România anormală”

 

 

Președintele PSD Ion Rotaru a criticat, săptămâna trecută, în cadrul unei conferințe de presă, măsurile luate de Guvernul liberal, spunând că cele mai multe dintre ele duc la destabilizarea economiei și produc efecte imediate asupra românilor.

Rotaru a vorbit despre alocările bugetare din acest an, care s-au dovedit a fi extrem de mici, pe domenii de interes ca sănătatea sau educația.

 

 

Sigur că aceste situații au generat și devalorizarea leului și în perspectivă, rate mai mari, nemulțumiri ale oamenilor. Sigur că sunt așteptate probabil și alte consecințe la ceea ce se întâmplă astăzi.

Pe zona de agricultură, de pildă, se discută să nu se mai acorde apă gratuit pentru agricultori. Va fi o mare problemă – este o discuție, nu este încă o decizie. Faptul că s-a dat pentru programul Partidului Social Democrat o sumă la jumătate pentru ”Roșia Românească”, dovedește interesul deosebit pe care îl poartă Guvernul pentru agricultura românească și pentru produsele românești care ar trebui să se regăsească pe piețe(…)

Dacă asta este România normală, ne întrebăm cum este România anormală”, a semnalat Ion Rotaru.

Președintele PSD a atras atenția și asupra celor 25 de ordonanțe date de Guvernul liberal, peste noapte, spunând că multe dintre ele nici nu aveau avize.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry