Invatam sa gatim gustos cu Mariana Adina Sarbu – Inghetata cu banane
Ingrediente:
- 500 de grame de biscuiti
- 1 kg de inghetata asortata (ciocolata, vanilie)
- 2 banane
- 1 pahar de crema de ciocolata
- dulceata de fructe exotice
Preparare:
Integul preparat se monteaza pe folie alimentara. Se intinde un strat foarte subtire de inghetata pe folie, apoi se aseaza un strat de biscuiti in 3 coloane, a cate 6 – 8 randuri, peste care se intinde un jumatate din cantitatea de inghetata, se continua cu un al doilea strat de biscuiti si inghetata.
La mijloc se aseaza, una in continuarea celeilalte, cele doua banane (n.r. recomand sa le taiati varfurile), apoi ajutati de folie, se ridica lateralele, astfel incat sa obtinem o rulada cu sectiune triunghiulara. Presati cu grija pentru uniformitate. Se impacheteaza in folie si se da la congelator.
Se orneaza cu crema de ciocolata si cu fructe exotice.
Pofta buna!
Redactor: Mariana Adina Sarbu