Reabilitarea și modernizarea centrului de permanență! Primarul a propus ca banii de la Parcul Monument să meargă către sănătate!

În cadrul ședinței Consiliului Local Municipal, primarul Marian Dragomir a propus ca banii pentru faza a II-a a reabilitării Parcului Monument să meargă către dotarea centrului de permanență din cartierul Vidin.
Primarul i-a asigurat pe consilieri că lucrările de modernizare la Parcul Monument nu vor avea de suferit, fondurile fiind prinse în bugetul din anul 2021.


”Aș vrea să transferăm suma de 75.000 lei de la reabilitarea și modernizarea Parcului Monument, etapa a II-a, și să o distribuim către reabilitarea, modernizarea, dotarea și branșarea la utilități a centrului de permanență medicală, cel care se construiește în Vidin. Este într-un stadiu foarte avansat și ne dorim să demarăm licitația pentru achiziția aparaturii medicale anul acesta.
Dacă nu vom face suplimentarea acum, înseamnă că vom termina centrul dar nu va avea aparatura medicală. Solicităm suplimentarea pentru ca anul acesta să fie demarată achiziția și pentru aparatura medicală”
, a propus primarul Marian Dragomir.


Propunerea a fost transformată în amendament, care a fost votat de toți consilierii prezenți.
Centrele de permanență ar trebui să devină o prioritate pentru fiecare UAT în parte, în special pe perioada pandemiei, când acestea pot degreva Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean, iar cetățenii pot avea acces mult mai ușor la servicii medicale.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry