Administrația Dragomir îi taxează pe nesimțiți! Există cadru legal pentru CONFISCAREA mașinilor și căruțelor care depozitează deșeuri pe domeniul public!

Există cadrul legal pentru punerea în aplicare a unei Hotărâri de Guvern din 2008 prin care se pot confisca mijoacele de transport folosite la transportarea deșeurilor care ajung pe domeniul public. Legea prevede, pe lângă respectivele confiscări, și aplicarea unor amenzi cuprinse între 15.000 și 30.000 lei, atât persoanelor fizice cât și persoanelor juridice.

Ne-am săturat să strângem după ei de 30 de ani! S-a demonstrat că nicio altă metodă de civilizare nu a funcționat! Mijloacele de transport auto confiscate vor fi văndute și veniturile vor intra la bugetul național (nu local, dar nu acest lucru contează) iar căruțele vor fi distruse.

Ca și în alte situații delicate, avem puterea de a lua cele mai dure măsuri. Ne asumăm și aceste lucruri!!!”, a declarat primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir.

Edilul spune că, pe parcursul acestui an, vor mai fi montate încă 200 de camere de supraveghere, care să ajute organele competente să-i prindă pe cei care aruncă deșeuri pe domeniul public.

Acțiunea de confiscare a mijloacelor de transport se va desfășura printr-un parteneriat între Garda de Mediu, Primăria Brăila și Poliția Locală.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry