Au fost ocupate cele 3 locuri vacante din ATOP! Botea, Chivu și Turcoeanu, au primit votul colegilor consilieri!

În ultima ședință a Consiliului Județean Brăila a fost aprobată o hotărâre de modificare a unor acte administrative în domeniul Autorității Teritoriale de Ordinea Publică. Hotărârea vine în urma vacantării a 3 din cele 6 locuri ocupate în ATOP de consilierii județeni. Astfel, au fost propuși alți 3 consilieri care i-au înlocuit pe Dumitru Văduva – decedat, Marius Dobrotă – demisionat, și Mihai Abăseacă – demisionat.

La vot au participat 28 de consilieri, iar un vot a fost nul. Au absentat de la această ședință: Florin Cîrligea și Vasile Varga – PNL și Camelia Dragomir-Bălănică – PSD.

Pentru locul vacant de la Comisia de coordonare, situații de urgență și petiții, care a fost ocupat de Dumitru Văduva, a fost ales Viorel Botea (PMP) – cu 21 de voturi ”pentru” și 6 ”contra”.

Pentru Comisia de planificare, stabilire și evaluare a indicatorilor de performanță minimali a fost votată, cu 21 de voturi ”pentru”, Mirela Chivu (PSD).

Pentru Comisia pentru probleme sociale, standard profesionale, consultanță și drepturile omului, a fost votată, cu 21 de voturi ”pentru”, Valentina Turcoeanu (PSD).

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry