Declarație șocantă a șefului PNL Brăila! Dănăilă consideră că prezența consilierilor la ședințe nu este o prioritate

Declarație șocantă a șefului PNL Brăila! Dănăilă consideră că prezența consilierilor la ședințe nu este o prioritate

 

 

În cadrul ultimei conferințe de presă, întrebat de situația în care se află consilierul local Marian Fusea, care nu a mai dat, de câteva luni bune, pe la ședințele de CLM, Alexandru Dănăilă i-a luat apărarea colegului său de partid, spunând că acesta are afaceri importante de condus.

Să știți că prezența la consiliile locale și județene este condiționată pentru cei care au și activități, nu lucrează toată ziua în Primărie, sau nu sunt angajați în zona administrației publice, la stat, așa cum sunt majoritatea celor de la PSD. Printre priorități sunt rezolvarea problemelor pe care le au la firmă, vă dați seama, și Marian are o firmă care are câteva sute de angajați, nu este ușor. A fost plecat și din țară, a fost plecat și din oraș. Activitatea lui rămâne valabilă, am avut o discuție cu el pe tema asta”, a declarat liderul PNL Brăila. – declarația completă în video

 

 

În condițiile în care PNL nu are majoritate în Consiliul Local și ținând cont de faptul că membrii consiliului sunt aleși, liberalii consideră că își permit să țină un scaun gol sfidând astfel și puținul electorat pe care îl mai au.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry