Municipiul Brăila este pregătit de sezonul rece! Brăilenii din ANL-uri au posibilitatea de a-și monta centrală termică individuală!

În cadrul ședinței Colegiului Prefectural, primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir, a declarat că și în această iarnă, instituția pe care o conduce a luat toate măsurile necesare astfe încât iarna să nu îi găsească nepregătiți.

SUPAGL a închieat contracte cu firmele de salubritate pentru deszăpezire iar stocurile de sare sunt suficiente, încă de anul trecut, când iarna a fost blândă.

În ceea ce privește pregătirea pentru deszăpezire, pentru anul în curs, suntem în grafic, din punctul nostru de vedere. O să procedăm la fel ca și în ceilalți ani, avem stocuri de sare și cele trei societăți din municipiu care asigură deszăpezirea, au încheiat contracte și vor mai încheia. Există un stoc suficient de sare în momentul de față, în municipiul Brăila, încă de anul trecut, când nu a fost nevoie să îl folosim. Vom încheia contracte cu toate societățile care doresc să încheie contract pentru deszăpezire în municipiul Brăila și vreau să invit în mod special societățile care își desfășoară activitatea în domeniul agricol, deoarece tractoarele lor ne-au fost de un real folos, anii trecuți”, a declarat primarul.

O veste bună vine pentru brăilenii care locuiesc în apartamente tip ANL. Aceștia au posibilitatea, din acest an, de a-și monta centrală termică individuală.

Referitor la celălalt subiect, din fericire, în municipiul Brăila suntem independenți din punct de vedere al încălzirii, iar vestea bună este pentru cei care locuiesc la ANL, le-am dat acordul, prin Consiliul Local, astfel încât și ei să se poată debranșa de la încălzirea centralizată și au început procedura astfel încât în momentul de față să-și poată monta centrale individuale de apartament și să devină și ei independenți”, a declarat primarul Marian Dragomir.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry